top of page
  • Skribentens bildMiDa Beauty

Om MiDa Beauty

Vi på MiDa Beauty Clinic vill lyfta personlig skönhet och hjälpa dig att framhäva dina unika sidor och drag, för att få dig att känna dig vacker, inifrån och ut.

MiDa Beauty drivs av mig som heter Gehan Suleyman och är legitimerad sjuksköterska sedan 2016. Jag har alltid haft stort intresse för det estetiska och valde att dyka djupare inom denna branschen. Jag är Certifierad på både grund och master nivå på injektionsbehandlingar. Dermapen 4, Malmö
Dermapen 4 är världens första digitala och bluetoothanslutna microneedling penna. Dermapen var först ut att tillverka en mekanisk microneedling penna och satte därmed standarden för denna effektiva behandlingsform.

​För mig är det viktigt att hålla utseendet naturligt och med hjälp av estetiska behandlingar försköna ditt naturliga utseende. ” att förbättra och inte förändra”.

 

På Kliniken erbjuder vi inovativa, medicinska och högkvalitativa behandlingar med ett öga för detalj. Vi skräddarsyr individuell behandlingsplan för dig som enskild kund utifrån dina förutsättningar och önskemål.

 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg, Kliniken är certifierad hos Säker Klinik och innehar patientansvarsförsäkring för dig som kund.

 

Följ mig gärna på Instagram: Midaabeauty.

På Instagram får du mer information om tjänsterna och kan hålla dig uppdaterad om vad som händer löpande.

 

Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar.

コメント


bottom of page