top of page

Våra behandlingar! 

Botox

Botox 

Botox är en populär estetisk och medicinsk behandling som används för att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer i ansiktet. Det fungerar genom att tillfälligt förlama musklerna som orsakar rynkor, vilket ger huden ett jämnare och mer ungdomligt utseende.

 

 Effekterna av Botox varar vanligtvis i tre till sex månader, varefter musklerna gradvis återfår sin styrka och rynkor kan dyka upp igen. Vissa patienter upplever dock att upprepade behandlingar kan leda till mer långvariga resultat över tid.

Fillers

Fillers

Fillers används för olika ändamål, såsom att definiera ansiktskonturer, förstora läppar samt behandla rynkor och ärr. Processen för behandlingen är snabb, med omedelbara resultat och minimal återhämtningstid.

Vad är Fillers? 

Fillers är substanser som injiceras i huden för att återställa volym, kontur och släthet. Det används inom skönhetsvård för att t.ex. minska rynkor, förstora läppar, korrigera ansiktskonturer och behandla förlorad volym.

 

Fillers fungerar genom att fylla ut områden under huden, vilket ger ett mer ungdomligt utseende och förbättrar hudens struktur. Effekterna är oftast temporära och kan variera beroende på fillers-märke och behandlingsområde. 

På MiDa Beauty används endast utvalda och godkända varumärken som är

CE-märkta! 

Teartrough
Mida .png
Naturlig skönhet

Tear trough

Fillers under ögonen – ger ett piggt, yngre och mer vaket utseende

Tear trough (Tårdiken) är en fördjupning under ögat. Hur mycket det syns är genetiskt, men det kommer ofta med åldern. Det beror på minskad fettvolym under ögonen, och man ser tröttare ut. Med hjälp av fillers kan man återskapa förlorad volym och det är ett effektivt sätt att även få bort mörka ringar under ögonen som ofta orsakas av skuggor. Ofta kan man undvika ögonkirurgi och istället behandla med fillers. Resultatet varar så länge som 6-12 månader innan påfyllning behövs. Konsultation är särkilt viktig förtenna behandling då alla inte passar för denna sortens behandling. Har du exempelvis problem med svullnad under ögonen kan en fillers i området förvärra situationen. I dessa fall har vi andra behandlingar som passar dig bättre.

Hur går behandlingen med fillers till?

Behandling med fillers är en injektionsbehandling, och är oftast inte speciellt smärtsam. Gelén som injiceras innehåller bedövningsmedel och vi bedövar även huden om vi behandlar känsliga områden så som läppar. Resultatet syns direkt och effekten kvarstår 3-8 månader beroende på vilket område som behandlats. För att få ett mer hållbart och bestående resultat krävs påfyllnadsbehandling med fillers inom 3-6 månader. Behandlingen föregås alltid av en konsultation, därefter bokar vi en ny tid för din behandling. Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-45 minuter.

Dermapen

Dermapen 4

Dermapen4 är världens första digitala och bluetoothanslutna microneedling penna. Dermapen var först ut att tillverka en mekanisk microneedling penna och satte därmed standarden för denna effektiva behandlingsform. 

 

Dermapen var först ut att tillverka en mekanisk microneedlingpenna och satte därmed standarden för denna effektiva behandlingsform.
Den senaste versionen - Dermapen4 är: Bluetoothansluten, trådlös, har 16 nålar, gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund, har 7-års garanti och är ergonomiskt designad med perfekt balans för en sådan effektiv och skonsam behandling som möjligt.

 

Med Dermapen4 kan man behandla följande:

  • Anti-age

  • Ärr

  • Akne

  • Pigmenteringar

  • Rosacea

  • Strier

  • Lyster, fukt

 

Dermapen4s starka motor, kapacitet och vibrerande funktion gör att behandlingen upplevs som i stort sett smärtfri.

Under en Dermapen 4-behandling berikas huden med näringsrika serum som arbetar på djupet i cellerna. Nya Dermapen 4 är helt digital och har en så hög hastighet att behandlingen i princip är smärtfri.

 

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och hudfärger. 

DermaPen4-pgu12qhzuqupmxapsqdop487vfqxuzjkznaylasrsw_edited.jpg
Profhilo

Profhilo

ROFHILO är en ny produkt baserad på nypatenterad teknologi. PROFHILO är en renad och stabiliserad Hyaluronsyra av icke animaliskt ursprung, utan några kemiska tvärbindningsmedel, den första organiska injections fillern. Profhilo är inte en mesoterapi-produkt och inte heller en dermal filler. Detta är en helt ny produkt som är ett mellanting mellan skinbooster och filler. Som Skinbooster erbjuder den fantastik återfuktning av hud, som filler triggar den collagen och elastinproduktionen. Produkten stannar i huden i ungefär 28 dagar. Genom långsam frisättning av hyaluronsyra under denna tid aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. Efter 4 veckor bör man göra en uppföljande behandling för att uppnå bästa resultat. Fullt resultatet förväntas efter 2-3månader. Resultatet håller i ca 6 månader då det sedan är dags för en kompletterande behandling..

E7AL40

EJAL40

Ejal40 är en injektionsbehandling med hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och hjälper till att bibehålla fukt och bidra till kollagenproduktion. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket leder till att huden förlorar volym, lyster och spänst samt. att fina linjer och rynkor uppstår. Ejal40 hjälper huden att återskapa depåer av fukt och hyaluronsyra. Syftet med att behandla huden med Ejal40 är att ge djup återfuktning av huden. Ejal40 ger ingen utfyllnad eller volymgivande effekt såsom fillers.

 

Du får genom behandling med Ejal40 en långsiktig förbättring av din huds kvalité och struktur. Den stramar upp huden och motverkar slapphet. Linjer minimeras och huden känns mer fast. Yngre personer som inte har en ökad volymförlust än får av Ejal40 ett ökat glow och förbättrad hudkvalité. Många upplever ett intryck av minskade porer och personer med rosacealiknande besvär kan uppleva en förbättring.

 

Man har också kunnat se att Ejal40 gett fina resultat på acneärr. Behandlingen Ejal40 injiceras med en tunn fin nål precis under huden. Hur många stick beror på behandlingsområde. Den kommer aktivera produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och slätare hud. En första kur på 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum rekommenderas. För att bibehålla effekten kan du göra ca 2-4 behandlingar per år.

Hyalift
Skärmbild 2023-08-14 193140.png

Hyalift 75

Hyalift 75 RRS Hyalift är en exklusiv skinbooster och ett perfekt alternativ för dig som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Till skillnad från en traditionell filler som fyller ut rynkor, så är en skinbooster vitaliserande och förbättrar hela hudstrukturen. RRS Hyalift innehåller en hög koncentration hyaluronsyra som tillsammans med 16 aminosyror och 6 antioxidanter (bla reservatrol) stimulerar collagenbildningen, vitaliserar huden och balanserar fukthalten. Huden får ett ungdomligare utseende, finare lyster och åldrandet bromsas. Behandlar med fördel ytliga rynkor och slapp hud. Passar både för ansikte och kropp. Rekommenderas upp mot 6 behandlingar totalt och en behandling varje/ varannan vecka för bästa resultat. Passar dig som är över 45 år.

RRS Eyes

En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen.

De aktiva ingredienserna består huvudsakligen av ämnen som hjälper till att dränera vätska; antioxidanter, vitaminer, mineraler och aminosyror som reparerar och fyller ut huden.

Det har även en ”blekande” effekt genom att förhindra pigmentbildning.

Behandlingsprotokoll:
1 behandling varannan vecka. Totalt ca 3-6 behandlingar

mida  (1).png
RRS Eyes
PRX T33
mida .png

PRX T33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar. Det unika är att den inte orsakar ”frosting” och att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även nästintill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX-T33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formulan bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

PRX-T33 gör följande:
-Reducerar rynkor och fina linjer.
-Stimulerar hudens egen kollagenbildning.
-Skapar djup återfuktning och glow.
-Återskapar hudens fyllighet.
- Reducerar ärrbildning.
-Reducerar pigmentfläckar.
-Jämnar ut hudtonen.
-Ökar cellförnyelsen.

Behandlingsområden: Ansikte Hals Dekolletage Händer Hudbristningar För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Upp mot 6 behandlingar för bästa resultat.

PRP

PRP står för "Platelet-Rich Plasma,”. Det är en medicinsk teknik som innebär att blodplättar från en persons eget blod samlas in, separeras och sedan används för olika medicinska och estetiska ändamål.

Blodplättar är en del av blodet som innehåller tillväxtfaktorer och andra proteiner som kan främja läkning och tillväxt av vävnader.

 

Behandlingen gör en positiv förändring i ditt hår & hud.

Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från dig själv.

PRP.png
PRP
Befre and after
Mida .png
Rätt Logo Mida Beauty (3).png

Att tänkte på före en injektionsbehandling: 

Behandlingen föregås ALLTID av en kostnadsfri konsultation. Därefter bokar vid din tid. Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen på behandlingsdagen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion.

 

Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken.

 

Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling.

Att tänkte på efter en injektionsbehandling: 

Du kan utan större besvär återgå till din vardag. Dock kan blåmärken, ömhet och svullnad uppstå vid injektionsområdet. Du kan också få klåda. Reaktionerna försvinner oftast efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka. Du ska inte trycka eller massera på behandlade injektionsområden, inte heller träna eller bada bastu tills svullnaden har lagt sig.

bottom of page